Tai Lopez Marketing Social Media Review
Da li vas zanima program agencije za marketing društvenih medija Tai Lopez? I ja! Jer pored tolikog broja dostupnih marketinških programa, može biti izazovno odlučiti na koji se pretplatiti.
Konačno, dat ćemo savjete i savjete za maksimiziranje vaših rezultata i izvlačenje maksimuma iz programa. Do kraja ovog članka moći ćete odlučiti da li je program marketinške agencije Tai Lopez Social Media resurs za izgradnju vlastite marketinške agencije.
SMMA
smma
Program agencije za marketing društvenih medija Tai Lopez
5/5
Danas ćemo pregledati Tai Lopez Social Media aktivni podaci o broju telegrama Agency Program kako bismo pružili pregled programa, njegovih karakteristika, prednosti i nedostataka kako biste mogli donijeti informiranu odluku.
Mi ćemo pokriti troškove programa, usluge koje pruža i da li je vrijedan ulaganja ili ne.
Probajte SMMA
Ako kupujete preko naših partnerskih linkova, plaćamo za preporuku bez dodatnih troškova za vas! Za više informacija posjetite moju stranicu za otkrivanje podataka .

Sadržaj
Ko je Tai Lopez?
Šta je Tai Lopez program?
Kako je struktuiran Tai Lopez SMMA kurs?
Priznati i obrazovani instruktori
Active Community Surround
Koliko košta program agencije za marketing na društvenim mrežama?
Ko bi trebao kupiti Taijev program agencije za marketing na društvenim mrežama?
Nekoliko savjeta kako najbolje iskoristiti program
Često postavljana pitanja
Ukratko
Ko je Tai Lopez?
tai lopez
Tai Lopez je preduzetnik, investitor, motivacioni govornik i onlajn ličnost iz Los Anđelesa, Kalifornija.
Takođe je objavljeni autor nekoliko knjiga i član MENSA (društva visokog IQ-a)
Njegova karijera započela je 2008. godine kada je koristio Facebook kao marketinški alat. Trenutno ima YouTube kanal sa preko milion pretplatnika i više od milijardu pregleda.
Intervjuisao je mnoge poznate ljude, uključujući Kobija Brajanta, Hilari Klinton, Rijanu i Džordana Belforta , i stvorio klub knjiga koji dopire do 1,4 miliona ljudi širom sveta.
Njegov rani život je bio težak zbog aktivnosti bandi u komšiluku, ali ga bandi nisu zanimale, te je uz savjete svog djeda čitao knjige o samousavršavanju i postizanju dobrog života.
Njegova profesionalna karijera počela je kada je postao vlasnik Elite Global Dating, LLC, koju je pokrenuo 2007. godine, a bogatstvo je uvećao iz ovog posla.